Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه آشوبگران خیابانی در لردگان از مردم عادی نیستند تصریح کرد: نکته مهم این است که اهالی روستای چنار محمودی در این تجمعات حضور ندارند و پس از اطلاع رسانی صحیح افراد فرصت طلب و آشوبگر در این صحنه حاضر شده اند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بعداز اعلام خبری مبنی بر انتشار ویروس ایدز در یکی از روستاهای لردگان و شفاف سازی وزیر بهداشت در این خصوص، عده ای از افراد فرصت طلب با حضور در این شهر دست به تخریب اموال عمومی و به حاشیه راندن مطالبات مردم زده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص این آشوب های خیابانی و تخریب اموال عمومی تصریح کرد: قطعاً کار دانشگاه علوم پزشکی حفظ امنیت نیست اما مسئولان مربوطه و انتظامی در حال تلاش برای حفظ امنیت در لردگان هستند.

وی در ادامه افزود: اگر ایجاد آرامش تاکنون طول کشیده است به خاطر این بود که به مردم عادی لطمه‌ای وارد نشود اما افراد فرصت طلب که میان مردم نفوذ کرده و قصد تحریک مردم را دارند شناسایی شده و با آنها برخورد لازم صورت می گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه آشوبگران خیابانی در لردگان از مردم عادی نیستند تصریح کرد: نکته مهم این است که اهالی روستای چنار محمودی در این تجمعات حضور نداشتند و پس از اطلاع رسانی صحیح افراد فرصت طلب و آشوبگر در این صحنه حاضر شده اند.

شیرانی همچنین تصریح کرد: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی درمان مردم بوده و تمام مطالبات مردم مبنی بر شناسایی، درمان و پیگیری شرایط مردم به خوبی دنبال شده و خدمات خوبی ارائه شده است.

وی در ادامه تأکید کرد: اولویت دانشگاه علوم پزشکی ایجاد فضایی آرام برای ادامه خدمت رسانی به مردم است و هرچه این آرامش زودتر ایجاد شود به نفع مردم است چرا که خدمات درمانی را بهتر و سریعتر دریافت می کنند.

 

انتهای پیام/ط

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ابوالفضل باقری فرد، از تدبیر وزارت بهداشت برای جذب دستیاران در رشته های مورد نیاز کشور خبر داد و گفت: در آزمون های سال گذشته در برخی از رشته های تخصصی همچون طب اورژانس، بیهوشی و طب اطفال داوطلبین کمتری تمایل به حضور داشتند و بعضا صندلی این رشته ها خالی بود. در سال گذشته، تمهیداتی انجام شد که تا حدودی این ظرفیت ها پر شوند.

بیشتر بخوانید: رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری/ حقوق دستیاران اعلام شد

وی افزود: امسال با تصویب آیین نامه بورس بر اساس اعلام نیاز دانشگاه ها در چند رشته تخصصی که مورد نیاز کشور هستند سهمیه بورس خواهیم داشت. این سهمیه علاوه بر سهمیه آزاد به صورت بورس اعلام خواهد شد تا در مناطق محروم و در رشته هایی که متقاضی کمتری دارند، بتوانیم دستیار جذب کنیم.

باقری فرد، سپس به جزییات بورس اشاره کرد و گفت: مبلغ بورس به گونه ای است تا برای دستیاران خصوصا آنهایی که به صورت بومی جذب می شوند، ایجاد انگیزه کند. به عبارت دیگر دستیاران بورس، حداقل یک حقوق پزشک عمومی را نیز علاوه بر حقوق دستیاری دریافت خواهند کرد.

وی تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امیدواریم که با تغییراتی که در برنامه دستیاری ایجاد کردیم (افزایش دستمزد دستیاران و کاهش شیفت های کاری) باعث شود که امسال تعداد بیشتری از دستیاران را پذیرش کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تاکید کرد: در رشته های مورد نیاز در دانشگاه های خاص و در مناطق محروم علاوه بر اینکه دستیاران به صورت معمول پذیرش می شوند به صورت بورسیه نیز پذیرش خواهند شد تا هزینه بهتری نسبت به سایر دستیاران دریافت کنند و به نوعی بورسیه دانشگاه ها در استان ها خواهند شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229860 برچسب‌ها دانشجویان علوم پزشکی

دیگر خبرها

  • چگونه به نمایشگاه کتاب برویم؟ | تدابیر حمل و نقل عمومی برای دیدار با یارمهربان
  • مصائب روستای سوخته؛ این‌بار ماشین آتش‌نشانی آب داشت، اما نیرو نه!
  • معافیت پزشکی سربازان حین خدمت چطور انجام می‌شود؟
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • ماشین آتش‌نشانی آب داشت، اما نیرو نداشت؛ روایت بازماندگان روستای سوخته
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی